Новини
Творча справа 3-В PDF Друк e-mail
Вівторок, 19 березня 2019, 13:40

Екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого, познайомитися ближче з людьми, чиї професії викликають у кожного інтерес та повагу. Екскурсії - це ті події, які пізніше згадуються все життя.

У рамках проведення колективної творчої справи та з метою ознайомлення школярів із дивовижним світом професій батьками учнів 3-В класу було організовано та проведено екскурсії у відділення патрульної поліції та на телебачення. Хлопчики та їх батьки дізналися про нелегкі та  небезпечні будні патрульних поліцейських, «попрацювали» у тренажерному залі та уявили себе поліцейськими, сидячи за кермом машини. Дівчатка ж, побувавши з батьками на телебаченні, мали змогу зазирнути по ту сторону екрану і побачити всю телевізійну «кухню» зсередини.

Третьокласники були дуже задоволені екскурсіями, зустріччю із цікавими людьми, отримали позитивні емоції та гарний настрій!


Класний керівник 3-В класу Бодаква О.В.

Останнє оновлення на Середа, 20 березня 2019, 08:31
 
Дайджест «Шевченкові слова добра й любові, як слово батьківське, в душі ми збережем» PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 березня 2019, 12:47

6 березня 2019 року учениці 8-В класу Блакитна Вікторія, Семенюк Тетяна, Добринська Іванка, Фаєвська Каріна, Сидорчук Ольга представили старшим класам літературний дайджест «Шевченкові слова добра й любові, як слово батьківське, в душі ми збережем». Звучали не тільки уривки поезій Великого Кобзаря, а й цікаві маловідомі факти його біографії.

А переможцем конкурсу на кращу електронну презентацію «Поет за покликанням, художник за професією» стала учениця 8 класу Сидорчук Ольга. Вітаємо!!!

 

 

Підготувала Стельмах Г.В.

 
ДОМАШНЯ ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 березня 2019, 12:50

ДОМАШНЯ ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ

Формування творчої людини треба починати

у весну життя, тобто в дитинстві,

бо дитинство зображає собою весну,

юність – літо,

замужнілий вік – осінь

і старість – зиму.

Я. А. Коменський

Переглянути

 
<< Початок < Попередня 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Наступна > Кінець >>

Сторінка 57 з 60
Как создать школьный сайт.