Новини
Культура харчування – запорука здорової нації PDF Друк e-mail
Середа, 24 квітня 2019, 07:27

23.04.2019 р. у  9 – В класі  НВК № 19 відбулася  година спілкування «Культура харчування – запорука здорової нації».  Учні підготували цікаві повідомлення, презентації як про корисні, так і шкідливі продукти харчування (Денещук О.,  Сидорчук А.,  Сидорчук Я., Іванова О., Сергєєва В.).   Пізнавальним був проект О. Кропиви «Абетка здоров’я».  Дев’ятикласники  з  великим задоволенням  розв’язували кросворд «Здоров’я», відповідали на питання вікторини  про  правила  харчування і   поведінки  за столом, брали активну участь у грі «Улюблена страва».  Учасники години спілкування отримали корисну інформацію про здоровий спосіб життя і культуру харчування як важливу його складову.

 

 

Васюта С.Д., класний керівник 9-В класу.

 
«Подаруй дитині свято» PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 квітня 2019, 08:42

Благодійну акцію «Подаруй дитині свято» провели в НВК №19 до світлого дня Великодня. Учні 5 Г класу з батьками та класним керівником зібрали велику кількість необхідних речей, одягу, продуктів харчування, взуття, іграшок. 12 квітня учні разом з батьками відвідали дітей із складними вадами розвитку в Рівненському обласному навчально реабілітаційному центрі, де і передали всі зібрані речі.

Маленькі благодійники розповіли як разом з батьками збирали речі і віддавали найулюбленіші іграшки, щоб допомогти іншим дітям. Зібрані речі діти самостійно вантажили до автомобілю і раділи, що таку добру справу зроблено спільно. З величезною радістю вони гралися, малювали, спілкувалися з вихованцями закладу – дітьми з вадами мовлення.

Мета акції - сприяти полі

пшенню психологічного та фізичного здоров’я дітей з функціональними обмеженнями, їхній соціальній адаптації, привернення уваги до проблем дітей з особливими потребами.

 
Що?Де?Коли? PDF Друк e-mail
Вівторок, 16 квітня 2019, 12:30

12 квітня учнями 8-А класу, а саме - Савич Катериною, Корзун Дариною та Водик Богданою був проведений інтелектуальний конкурс « Що?Де? Коли?» для учнів 5-В. Учасників були  поділені на три команди, потім  вони вибрали капітанів команд, які з впевненістю вели своїх підопічних до перемоги. П’ятикласники  показали високий рівень знань з різних предметів: з легкістю відповідали на  логічні питання та розв’язували ребуси. Переможці отримали призи.

 

 

Водик Богдана, учениця 8-А класу

Член учнівського самоврядування

 
<< Початок < Попередня 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Наступна > Кінець >>

Сторінка 55 з 60
Как создать школьный сайт.