ЗНО
Про основні дати проведення національного мультипредметного тестування в 2022 році PDF Друк e-mail

Переглянути

 
Для майбутніх абітурієнтів PDF Друк e-mail

Якщо протягом лютого-квітня ви створили реєстраційну картку учасника ЗНО, плануєте брати участь у національному мультипредметному тесті, проте досі не знаєте даних для входу на свою Інформаційну сторінку, то з 12 до 19 травня зателефонуйте на спеціальну «гарячу лінію» й дізнайтеся потрібну інформацію.
Телефони «гарячої лінії»: +38 095 523 46 47 ; +38 066 680 55 28; +38 068 146 02 21; +38 068 142 05 95
Оператори «гарячої лінії» володітимуть інформацією тільки про логіни і паролі для входу на Інформаційну сторінку.  Якщо ж у вас є інші запитання, наприклад,  щодо реєстрації на НМТ, особливостей його складання тощо, ви можете зателефонувати до Українського (+38 095 903 95 10) або до регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Крім того, потенційні учасники НМТ, які ще не отримали або вже загубили свої логін і пароль для доступу до Інформаційної сторінки, можуть скористатися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»:  достатньо коректно заповнити поля форми.
Зауважимо, Інформаційна сторінка – важливий канал комунікації з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут у другій половині травня (детальна інформація про терміни, коли це потрібно зробити, з’явиться незабаром) ви маєте обов’язково підтверджити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні  перебуватимете в липні; а напередодні тестування звідси дізнаєтеся про дату, час і місце проходження випробування, зможете самостійно сформувати запрошення-перепустку, а також дізнатися про свої результати.
Тож отримані логін та пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку – просимо обов’язково зберегти!

Періодично заходьте на свою Інформаційну сторінку, щоб не пропустити повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти, а також стежте за новинами на нашому сайті.

 
Лист РОІППО про безкоштовні щоденні вебінари УЦОЯО для абітурієнтів 2022 року (вчителів, батьків) PDF Друк e-mail

Вебінари можна буде переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі. На першому вебінарі 12 травня о 17:00 заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко розповідатиме про всі особливості  НМТ і відповідатиме на найпоширеніші запитання.
Нагадую, що майбутньому учасникові НМТ варто обов’язково зберегти інформацію з смс-повідомлення від Centr_ZNО: ці дані знадобляться для входу на свою Інформаційну сторінку. Якщо вступник до 11 травня не отримає смс-повідомлення, то з 12 до 19 травня зможе зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» і отримати відповідні дані.

Інститут на виконання доручення голови Рівненської обласної державної адміністрації від 11.11.2021 № дор.153/01-60/21, п. 2.3 «Організація та проведення РR – кампанії з питань ЗНО-2022» Плану роботи з підготовки й проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингових досліджень у Рівненській області на 2021-2022 навчальний рік, затвердженого наказом департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації від 02.11.2021 № 36 «Про підготовку й проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингових досліджень у 2022 році» повідомляє, що Український центр оцінювання якості освіти, «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до національного  мультипредметного  тесту.

Просимо керівників органів управління освітою територіальних громад, керівників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти донести цю інформацію до педагогічних колективів та учнів, студентів, які зацікавлені у вступі до закладів вищої освіти України у 2022 році.

 

 

 

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІД ІLEARN ДЛЯ ВСТУПНИКІВ

 


Аби випускник 2022 року не лишились сам на сам із НМТ,  мотиваційним листом та іншими новаціями цьогорічної вступної кампанії, «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари.

 

Їх проводитимуть досвідчені експерти, які повідомлять про те, як відбуватиметься вступна кампанія і що таке мотиваційний лист, зорієнтують потенційних учасників НМТ, на що звернути увагу, готуючись до тесту, які теми повторити,  над чим ще потрібно попрацювати.

 

Хоча до НМТ можна спеціально і не готуватися, бо завдання окремих блоків тесту будуть аналогічними до традиційних завдань ЗНО, однак вебінари від iLearn, під час яких експерти-предметники розкриють секрети виконання тих чи тих тестових завдань, поділяться лайвгаками щодо правильного розподілу часу під час роботи з тестом, допоможуть вступникам почуватися впевненіше. На платформі iLearn можна буде попрактикуватися виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики, історії України. Вони, як і демонстраційний НМТ, будуть корисними для кожного вступника.

 

Перший вебінар відбудеться вже 12 травня о 17.00: заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко розповідатиме про всі особливості  НМТ і відповідатиме на найпоширеніші запитання. Вебінар можна буде переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі.

 
Про затвердження Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році PDF Друк e-mail

Наказ МОН № 392 від 27.04.2022 Про затвердження Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році

За посиланням https://ips.ligazakon.net/document/re37823?an можна ознайомитися з Порядком вступу до закладів вищої освіти у 2022 році (Наказ МОН № 392 від 27.04.2022).

 
Нове повідомлення УЦОЯО від 03.05.2022 для тих, хто створив реєстраційну картку і немає логіна і пароля! PDF Друк e-mail

 

Упродовж найближчих двох-чотирьох днів, особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають  смс-повідомлення від Centr ZNО,  де буде зазначено прізвище  потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також логін та пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку.

Просимо вас зберегти цю інформацію, адже вона вона знадобиться для входу на Інформаційну сторінку: у травні, коли  вам буде потрібно підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні  перебуватимете в липні; напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і  самостійно сформувати запрошення-перепустку; для отримання результатів НМТ.

Якщо ж ви помилилися, вказуючи номер свого мобільного телефону, і найближчим часом не отримаєте відповідне sms-повідомлення, то з 12 до 19 травня зможете зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» і дізнатися про логін і пароль.

Педагоги часто допомагають учням реєструватися на тестування, тож дехто замість свого номера телефону зазначив номер за зразком, тобто телефон учителя. Просимо педагогів, які отримають повідомлення з даними для входу на інформаційні сторінки учасників тестування, переслати їх адресатам.

03.05.2022

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 11
Как создать школьный сайт.