Шановні батьки майбутніх першокласників! PDF Друк e-mail
Четвер, 26 грудня 2019, 16:41

 

Науково-педагогічний проект

«Інтелект України»

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Ми маємо нагоду привітати вас із Новим 2020 роком, якого так чекала ваша малеча. Розуміючи, що наші діти у 2020 році будуть долати нові вершини у своєму житті, стануть учнями, зустрінуться зі своєю Першою вчителькою – починаємо тривожитися про те, як складуться стосунки у вас і вашої дитини з вчителькою, однокласниками.У вирішенні цих суттєвих і важливих питань ми вам будемо допомагати.

Але є дуже важливе питання, до якого причетні тільки ви, – батьки! Ви маєте обрати освітню програму, за якою будуть навчатися ваші діти. Сьогодні діють 10 державних освітніх програм, серед яких дві Типові, які розроблені під керівництвом МОН України, та 8 – розроблені науковцями та вчителями-практиками, які базуються на найкращому світовому та європейському досвіді.

Освітня програма«Інтелект України»успішно реалізується в Україні з 2008 року. Вона має багато прихильників серед батьківської спільноти. У цьому році ми мали перших випускників, які порадували нас успіхами при здачі ЗНО (бали 170-200) та всі вступили до вишів на бюджетну форму навчання. Це наша гордість, щастя батьків! Діти обрали різноманітні перспективні професії на ринку праці, оскільки ми приділяємо велику увагу природничо-математичній освіті (STEM-освіті).

Детально ви зможете ознайомитися з проєктом на нашому сайті «Інтелект України», на якому з січня  2020 року розпочнеться підготовка до школи на окремих сторінках «Крокуємо до школи, вчимося бути учнями».

Ви будете отримувати інформацію, практичні поради, відповіді на ваші питання через професійні зустрічі з психологом Проєкту –Щербаковою Оленою Олександрівною, кандидатом психологічних наук, а також, з лікарями Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України, його директором – доктором медичних наук, професором Даниленком Георгієм Миколайовичем.

Команда «Інтелекту України»

Останнє оновлення на Четвер, 26 грудня 2019, 16:42
 
Как создать школьный сайт.