Останні новини PDF Друк e-mail

Багато чого відбулося за останні дні,  про все хочеться написати, але  я розумію,що інформацію потрібно подавати  коротко і про головне. Найголовніше: ми готуємося до ювілею школи. Склали план проведення Тижня школи і проводимо репетиції заходів. Докладніше про всі заходи напишу у наступному повідомленні.

Щорічно у листопаді ми проводимо заходи, приурочені до Місячника правових  знань: тематичні години спілкування, які розроблять активісти учнівського самоврядування 5-11 класів, зустрічі із працівниками  Рівненської поліції, бесіди із батьками, які працюють у дорожній інспекції, дебати…

А тепер розповім про заходи, які вже відбулися. 14 листопада учні 9-11 класів прослухали цікаву лекцію про шкідливий вплив наркотиків і кримінальної відповідальності за їх розповсюдження від працівника-криміналіста Рівненського відділу поліції.

 

15 листопада учком провів конкурс «Ровесники» серед  команд 7-х класів

(в рамках Місячника правових знань).

 

Окрім цього, учком організував  зустріч виборців (5-11 класи)  із кандидатами на посаду голови учкому Микуляк Юлею, ученицею 9-А класу; Денещук Оленою та Сидорчук Анною, ученицями 9-В класу; Новаком Юрієм, учнем 10-Б класу.  В понеділок, 19 листопада  відбудуться вибори голови учнівського самоврядування.

Голова учнівського самоврядування, Тетяна Фодор, 11 клас.

 
Как создать школьный сайт.