Історія школи PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

 

Сьогодні шкільний наш журнал погортаємо,
Найкращі уроки життєві згадаємо.
Згадаємо історію рідної школи,
Що не забудеться, віримо – ніколи.

Свідоцтво про народження

Державна загальноосвітня школа № 19 м. Рівного.
Дата народження 27 серпня 1988 року.
Місце народження : м. Рівне, вул. Макарова 48.
Будівельна організація: БМУ № 6
Опікунська рада ВАТ „Азот”
Національність – україномовна
Завідуючий міським відділом народної освіти Олексій Тихонович Чепурко.

01 Червня 1988 року міський відділ народної освіти затверджує директором школи № 19 Миколу Миколайовича Джуру, заступника з навчально-виховної роботи Любов Іванівну Луценко, Галину Григорівну Сєрих, організатором позакласної і позашкільної роботи Наталію Ростиславівну Тарасевич. Заступником з господарської роботи Івана Віталійовича Вергелеса. Переводяться вчителі та учні із ЗОШ № 8, 23, приймаються на роботу обслуговуючий персонал .

На 01 вересня 1988 року до школи було зараховано 1621 учень. Укомплектовано 53 класи, 3 групи продовженого дня. Штат педагогічних працівників складав -112 вчителів.

Нині в школі працює 80 вчителів, 1 практичний психолог, 1 соціальний педагог. Серед них : 36 вчителів з вищою категорією; з них : 10 вчителів – мають звання „вчитель-методист”; 20 вчителів – мають звання „старший вчитель”.

В школі склалася своя урочна та позаурочна система екологічного виховання, яка спонукала педагогічний колектив до розробки проекту “ОСВІТА ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ”, здійснюється переорієнтація освітнього процесу. Заклад сприяє відродженню національної культури, формуванню в дитини почуття громадянської, національної та особистої гідності. У школі всіляко заохочується активна співпраця між учнями, педагогами, батьками та громадою для впровадження у життя концепції екологічної освіти. В державній загальнооcвітній школі №19 склалася своя урочна та позаурочна система екологічного виховання. Досвід роботи вчителів та вихователів носить комплексний характер і передбачає такі його аспекти, як екологічне виховання в процесі навчання; формування екологічної культури учнів у шкільних об'єднаннях за інтересами; формування ціннісних орієнтацій щодо здорового способу життя.

Під керівництвом Інни Семенівни Верхової у 2009 році загальноосвітню школу № 19 міста Рівного було реорганізовано у навчально-виховний комплекс школу-ліцей № 19 міста Рівного. Щороку педагогічний і батьківський колектив нагороджується подякою міського голови за зміцнення матеріальної бази закладу. За її сприянням було створено громадську організацію «ЕКОДІМ» у 2010 році. Налагоджено партнерські зв'язки з Міжнародною організацією «НАКТ» (Канада) для реалізації міжнародного освітнього проекту «Next Step».

 

 
Как создать школьный сайт.