ДЕНЬ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ PDF Друк

Уже понад 80 років українці відзначають День Героїв - свято, що посідає особливе місце у наших серцях, адже воно не просто присвячене найкращим синам і дочкам нашої держави, а пра-пра...дідусям і бабусям, батькам і матерям, братам і сестрам, чоловікам і дружинам, родичам і знайомим чи не кожного із нас.
Герої перестають народжуватися там, де втрачається народна памʼять. Але ми не забуваємо, ми передаємо свою повагу та любов до них у віршах, піснях, малюнках, документальних та художніх книгах, а також розповідаючи історії про славне минуле наших предків дітям у школі, бібліотеці, чи вдома.
Адже без козаків, повстанців, Січових стрільців, Героїв Крут, Героїв Небесної Сотні та усіх тих Героїв, які сьогодні продовжують відстоювати наше право на життя у вільній і незалежній соборній державі, українців не існувало би як нації.
У нашій книгозбірні діє виставка  "Герої не вмирають", на якій представлені книги і публікації з журналів та збірників, завдяки яким ви можете дізнатися більше про історичних та сучасних Героїв України, які не боячись куль і кийків, поклали своє життя за рідну Батьківщину, показуючи всьому світові, що наш народ ніколи не стане на коліна.
Щиро дякуємо тим, хто сьогодні стоїть на рубежах і оберігає наш спокій
Світла пам’ять воїнам, чиє життя обірвалося у цій несамовитій пекельній битві

 
Как создать школьный сайт.