У Рівненському ліцеї №19 Рівненської міської ради протягом тижня у рамках заходів, приурочених до Дня Пожежної охорони та Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля, було проведено низку заходів. PDF Друк e-mail

На виставці малюнків на пожежну тематику було представлено цікаві, яскраві роботи молодших школярів. Адже пустощі з вогнем можуть призвести до самих плачевних наслідків. Саме тому – правила пожежної безпеки для дітей, виховні бесіди та ігрові форми навчання – є важливою складовою у розвитку дітей.

Також активісти учнівського самоврядування  випустили відеоролик «Правила пожежної безпеки» для здобувачів освіти молодших класів.

З метою увічнення подвигу пожежників, учні  створили відеосюжет  про Чорнобиль, який розповсюджено у групі старост класів, класних керівників як інформаційне повідомлення про подію.

Творчим колективом ліцею №19 створено «Казку про Чорнобиль» (YouTube) за мотивом  казки рівненської письменниці Анни Лимич  «Антон і таємниця Атома» до річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Р.S. Сьогодні,26 квітня, відбулася ще одна подія, яка привернула увагу шкільної спільноти: організатори Пасхальної акції, до якої долучилися 9 навчальних закладів Рівного, ми в тому ж числі, привезли до нашого ліцею дрон як звіт про використані кошти і  продемонстрували дітям.

Діти і педагоги сповнені гордості тим, що зробили невеличкий внесок у наближення Перемоги.

 

Світлана Рогаль, педагог-організатор ліцею №19

 
Как создать школьный сайт.