«Всі ми – нащадки козаків» PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 жовтня 2021, 12:29

14 жовтня – День захисників і захисниць України, день Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті та славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

«Всі ми – нащадки козаків» патріотичний захід провели учні 7-А класу (кл. керівник Міскевич Олена Петрівна) у Рівненській міській бібліотеці (мікрорайон Ювілейний).

Здобувачі освіти уважно слухали історію козацтва, цікаві факти про козаків-характерників, про військовий та побутовий устрій козаків.

Сучасні військові продовжують славні традиції козаків задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, тому на зустріч було запрошено подружжя Сущиків – Анастасію та Романа. Офіцери військової частини зв’язку відвідали про сьогодення військовослужбовців. Дітям сподобався і майстер клас «Відчуй себе військовим».

Отже, 14 жовтня – це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і хто сьогодні несе почесну варту на захисті народу України.

Останнє оновлення на Вівторок, 12 жовтня 2021, 13:55
 
Как создать школьный сайт.